fbpx
Presă digitală

Utilizând echipamentele de ultimă generație de la Xerox, tipărim rapid, la înaltă calitate și cu mare precizie materialele dumneavoastră indiferent de tirajul dorit.

Presa digitală permite imprimarea cu precizie și înaltă calitate pe o diversitate de medii, de la coli de hârtie, carton până la coli PVC și plastic.

Pentru imprimarea la presa digitală nu există tiraj minim. Fie ca ca aveți nevoie de o pagină sau mii de pagini, proiectul dumneavoastră poate fi realizat cu ușurință.

După imprimare ne ocupam cu mare atenție și de finisare prin laminare, legare, decupare.

Prin calitatea pe care putem să v-o oferim, se înțelege realizarea unui print având o rezoluție minimă ULTRA HD – 1200×1200 dpi și maximă 2400×2400 dpi (VCSEL ROS), cu mult peste standardul industriei din prezent.

Niciodată culorile nu vor avea calitate, evidențiere și rezistență mai bună decât cu PRINT-ul nostru prin intermediul tehnologiei XEROX-IDM & ULTRA HD (RT). Uniformitatea culorilor este realizată automat, prevenind apariția unor zone diferite în consistență, conducând la un print de o claritate deosebită de la prima pagină printată până la ultima.

Cu ajutorul nostru puteți obține produse de o calitate exceptională precum:

cataloage
broșuri
pliante
calendare
afișe
diplome
cărți de vizită
invitații
etichete
autocolante

și multe altele.

Cereti o oferta!

Va stam la dispozitie pentru eventuale intrebari sau oferte personalizate.