Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, selectati optiunile dorite si cantitatea apoi apasati pe butonul Adauga in cos.  In meniul principal veti putea accesa Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Informatii pentru expediere

Dupa ce ati selectat metoda de livrare, pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul de Finalizare comandă. In cazul in care sunteti client nou, veti putea sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina sau sa plasati comanda fara a crea cont. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, aveti optiunea de a selecta introducere informatiile dorite pentru livrare.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Note comandă, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plasează comanda pentru a inregistra comanda. Va vom contacta ulterior telefonic pentru confirmare si pentru eventuale clarificari legate de produsele comandate.