Condiții generale

Produsele achiziționate se pot returna în termen de 14 de zile de la data livrării comenzii.

Returnarea produselor se face în ambalajul original intact. Produsele trebuie să fie în starea în care au fost expediate, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente, să nu prezinte urme de utilizare sau deteriorate sub nicio formă.

Produsele se vor expedia fără ramburs, iar toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător. Dacă toate condițiile de mai sus au fost respectate, Blu.e Print va înapoia contravaloarea comenzii (exclusiv costurile de transport) în maxim 10 de zile de la primirea produselor returnate. Returnarea banilor se va face în contul bancar al indicat de client.

Ce nu poți returna

Urmatoarele categorii de produse nu pot fi returnate:

  • Produse confectionate dupa specificatiile clientului sau personalizate cu grafica acestuia;
  • Prelucrarea de fisiere continand design digital și/sau elaborarea de design digital;
  • Prestari servicii precum colantare, masurători.

Colete neridicate

Dacă o comandă este returnată deoarece nu a fost ridicată sau a fost refuzată livrarea (curier), cumpărătorul poate plasa din nou comanda respectivă, în condiţiile în care suportă costurile transportului anterior tur-retur, precum şi costurile unei noi livrări. În acest caz, plata comenzii se face în avans. În cazul în care un cumpărător are deja o comandă returnată şi doreşte să mai plaseze o comandă, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans, pentru a evita abuzurile.

Produsele primite cu defect

Dacă produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, îl vom înlocui cu un produs în stare bună, respectând condiția să ne anunți in maxim 48 de ore de la primirea coletului folosind formularul de returnare, completând toate datele și descrierea defectului prezentat. Poți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă nu vom putea înlocui produsul îți vom restitui contravaloarea acestuia. În această situație, noi vom suporta cheltuielile aferente.

Cum returnez un produs?

Pentru a returna un produs trebuie să ne contactezi prin email la office@blue-print.ro specificând numărul comenzii și a facturii. Ulterior, te vom contacta pentru a stabili detaliile legate de expedierea produselor.